Lekkage in Nijmegen?

Merkt u dat er ergens op uw muren of plafonds natte plekken zijn ontstaan, die steeds maar groter lijken te worden? Is er sprake van schimmelvorming, of heeft u een probleem met veel condens in uw pand? Dan is de kans groot dat er ergens in het leidingwerk een scheurtje of breukje is ontstaan, met lekkage als gevolg.

Onderneem snel actie

Het is belangrijk dat u contact opneemt met een specialist als u bovenstaande symptomen herkent. Deze symptomen zijn namelijk kenmerkend voor een lekkage die al enige tijd bestaat. Om ernstige schade aan uw woning en aan uw gezondheid te voorkomen is het belangrijk dat het lek snel wordt gedicht. Het opsporen van de precieze oorsprong van een lek is echter vaak nog een lastige klus!

Daarom kunt u het best contact opnemen met een gespecialiseerd lekdetectiebedrijf. Zij zetten speciale apparatuur in, waarmee ze als het ware door de muur heen kunnen kijken. Zo zien ze zwakke plekken in een leiding in een oogopslag, en weten ze precies waar herstel nodig is. In Nijmegen en omstreken kunt u een afspraak maken met Lekkage Expertise Nederland B.V.. Als lekdetectiebedrijf hebben wij ruime ervaring, wij sporen ieder lek gegarandeerd snel op. Bij spoed staan wij bovendien dag en nacht voor u klaar!