Lekkage opsporen in Nijmegen

Als er in uw woning, winkel of bedrijfspand in Nijmegen lekkage is ontstaan, kunt u uiteraard contact opnemen met een loodgietersbedrijf bij u in de buurt. U kunt zelfs proberen het probleem zelf te verhelpen. Het grote verschil met een lekdetectiebedrijf is echter dat u en de regionale loodgieter niet beschikken over de detectieapparatuur van een lekdetectiespecialist, er zal dus gesloopt moeten worden om het leidingwerk bloot te leggen. Zonde!

Het inschakelen van een lekdetectiebedrijf lijkt misschien in eerste instantie duurder, maar door de geavanceerde methoden die wij gebruiken kunnen wij wél zonder hak- of breekwerk de precieze locatie en ernst van het lek in kaart brengen. Vaak is het vervolgens voldoende om bijvoorbeeld één tegel of vloerplank op te lichten, en kan het lek worden hersteld. Bovendien leveren wij snelle service. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Lekkage opsporen door middel van leketectie, is dat duur?

Lekkage Expertise Nederland B.V. informeert u graag over de kosten van lekdetectie, voordat wij lekkage bij u komen opsporen. Aarzel niet om hierover vrijblijvend contact met ons op te nemen. We informeren u dan over uw opstalverzekering, die verplicht is voor alle woningeigenaren. Verzekeraars zijn voorstander van onze schadevrije aanpak, daarom wordt lekdetectie vaak volledig vergoed. Onze service kost u daarom vaak helemaal niets!